Цигуларят и диригент, покорил милиарди сърца по света - Андре Рийо

...
Цигуларят и диригент, покорил милиарди сърца по света - Андре Рийо
Коментари Харесай

Световноизвестният цигулар и диригент Андре Рийо с първи концерт у нас

Цигуларят и диригент, покорил милиарди сърца по света - Андре Рийо идва за първи път у нас, с цел да изнесе концерт дружно със своя оркестър „ Йохан Щраус “.

" Приятели, вълнувам се доста, че за първи път ще имам удоволствието да изнеса концерт в България дружно с моя оркестър. На 16.06 ни следва едно сантиментално странствуване в света на класическата музика, което стартира в зала Арена Армеец, София ", написа маестрото в своята Фейсбук страница.

Андре Рийо е музикален феномен като никой различен. Всяка година неговите превъзходни концерти  привличат повече от 600 хил. почитатели и най-продаваните в топ 10 на Billboard суперзвезди. Невероятното музикално лъчение, пристрастеността и харизмата на Андре на сцената трансформират спектаклите му в магия. Неговите сантиментални и занимателни представления провокират публиката да скача на крайници и да танцува из залите и коридорите. Нерядко можете дастрастните му почитатели да се смеят, плачат,  да пляскат с ръце, да танцуват и да се прегръщат, до момента в който слушат красивите валсове, музиката от филми, спиричуали, мюзикъли или фолклорни песни и съвършения Страдивариус на Андре от 1732 година Неговите представления са съвършена композиция от вълнуващи, сантиментални, празнични и прочувствени мелодии, съчетани с изненади, балони, красиви солисти и, несъмнено, страхотното възприятие за комизъм на Андре.

 „ Много се вълнувам, че пристигам за първи път в България ”, споделя Андре Рийо. „ Хората постоянно ми пишат, че две седмици по-късно са заредени с  страстта от нашите концерти. Фантастично е да чувстваш цялата тази сила и наслада всяка вечер, когато си на сцената. Знам, че доста от нашите български почитатели пътуват, с цел да ни видят. Затова съм извънредно благополучен, че в този момент аз пристигам при вас ”.

Билетите са на цени сред 70 и 240 лева Те към този момент са продажба в мрежата eventim, в бензиностанции ОМВ, магазини Orange, както и от формалния уебсайт на Андре Рийо.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР